Props Brewery

Gluren op de Heuvelrug

Wanneer

juni 23, 2023 - juni 24, 2023    
12:00 am

Evenement type

Op zaterdag 24 juni en zondag 25 juni vindt de achtste editie van Gluren op de Heuvelrug plaats. Dit is het grootste huiskamerfestival van de Utrechtse Heuvelrug. Tientallen huiskamers en andere locaties stellen hun deuren open voor lokaal talent. De optredens van de muzikanten, kunstenaars, cabaretiers en andere artiesten zijn gratis te bezoeken. Het gehele programma is nu bekend en op de website van Gluren op de Heuvelrug te vinden.

Huiskameracts verspreid over de Heuvelrug
Bijna 60 acts zijn er in het weekend van 24 en 25 juni te bewonderen. De optredens vinden op allerlei verschillende plekken in Amerongen, Doorn, Driebergen, Leersum en Maarn plaats. Van kleine liedjes tot jazzensembles en van expressieve schilderkunst tot bijzondere verhalen: er is voor ieder wat wils. Ook zijn er optredens die extra leuk voor kinderen zijn.

Laat je verrassen en kom gluren naar het talent dat de Utrechtse Heuvelrug rijk is. Bekijk wat er te doen is op www.glurenopdeheuvelrug.nl. Gluren op de Heuvelrug is een gratis festival en wordt mede mogelijk door de vrijwillige bijdrage van bezoekers op de dag zelf.

Kijk op de website voor de tijden van de verschillende programmaonderdelen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cookie Consent with Real Cookie Banner